Skip to main content
Oplev den fynske del af Østersøruten

Danske pakkerejser til Fyn

Photo: Michael Fiukowski and Sarah Moritz

Uanset om du er til den lange cykelferie eller blot en aktiv endagstur i sadlen, så findes turen her på Fyn. Flere danske operatører tilbyder færdige pakkerejser for enhver smag. Aktivitetsniveauet er op til dig, men skønne oplevelser og udsøgt sydfynsk natur er altid inkluderet. 

Cykel cyklister cykling bike island Fyn
Destination Fyn

Bike Tours Fyn

Bike Tours Fyn tilbyder forskellige pakkerejser til Fyn og Øerne. Tag på cykelferie og oplev de fynske højdepunkter uden at skulle bekymre jer om at booke overnatning, bagagetransport og lignende. I kan bare sætte jer i sadlen og nyde fine Fyn.

Oplev unikke Ærø
VisitFyn

Biking People

Biking People udbyder flere forskellige ture, som blandt andet tager dig til smukke Sydfyn og Ærø - eller hvad med en tur Fyn rundt?

cykelpause på strand
Destination Fyn

Ruby Rejser

Tag på oplevelse med Ruby Rejser og oplev det bedste af Fyn fra cykelsadlen. Ruby Rejser arrangerer individuelle cykelture til Fyn og Ærø, så du er sikker på en indholdsrig tur tilpasset dig. 

cyklister på pilebakken, Ærøskøbing
Bjørg Kiær

Ærø Tours

Ærø Tours arrangerer både aktive endagsture på cykel og komfortable gruppeture med bus rundt på Ærø, der bugner af lækre strande, hyggelige byer og fantastisk atmosfære. Ærø Tours gør det nemt for dig at opleve det bedste af Ærø. 

Cykler ved Byens Bro Odense
Destination Fyn

Danish Biking

Danish Biking arrangerer forskellige cykelture til Fyn. De tager dig med til alle de fynske herligheder som hyggelige købstæder, fantastisk natur og udsøgte restauranter og lader dig opleve Danmarks bedste cykeldestination på veltilrettelagte ture. 

Share your moments with us: