©  Photo:

Terapitorvet - nærvær & bevægelse

Skab velvære og balance i krop, sind og sjæl.

Terapihuset er et klinikfællesskab beliggende på Torvet midt i Rudkøbing. Klinikken har åbent dagligt og tilbyder forskellige former for terapi, rådgivning og bevægelse. Herudover bliver der løbende afholdt arrangementer, foredrag, workshops, cirkler, mm. Hold øje hjemmesiden www.terapitorvet.dk

I huset kan du møde

Knirke, som er uddannet Heilpraktiker – almen praktiserende naturmediciner. Hun har fokus på reguleringsterapi af kroppens ubalancer, og supplerer sine naturmedicinske behandlinger med massageterapi og yogaundervisning.

Louisa, som er uddannet terapeut fra Mygind Institute. Hendes fokusområde er traumeforløsning gennem Metasundhed og samtaleterapi, der tager afsæt i kropsorienteret psykoterapi. Derudover underviser hun i Qi Gong.

Freja, som er uddannet familierådgiver ved Blackbird Institute og både har individuelle samtaler med forældre og børn, par- og familiesamtaler.

Tippe, som er uddannet Holistisk energiterapeut & mentor ved Katrine Birk, og arbejder med kinesisk medicin (som zoneterapi, akupressur og meridianmassage), kraniosakral-terapi, cupping, massage og healing. Herudover er hun yogalærer i både hatha yoga og aerial yoga.